Om mig

Gennem 30 år og langt over 30.000 kursister og klienter indenfor diverse behandlinger og coachinger har jeg efterhånden fået del i mange menneskers ønske om et bedre liv. Gennem talrige uddannelser og kurser – har jeg haft et ønske om at hjælpe så mange som muligt som behandler. Jeg er særlig optaget af at et psykisk sundt menneske pådrager sig færre sygdomme end mennesker der er stresset, presset i børnefamilie, usund økonomi.

Der er rigtig mange som har noget med i bagagen fra en tidlig alder der forhindrer muligheder i et frugtbart liv, – det kan hypnose og coaching hjælpe med. har du oplevet et særligt ubehag (PTSD)kan jeg med www. PTSD – Aalborg hjælpe dig øjeblikkeligt, med en særligt avanceret teknik.
Man siger at sindet kan glemme men at kroppen husker det er jeg ikke i tvivl om underviser og master træner  i Neuro lingvistisk programming,  derfor er massage en forkælelse som de fleste skylder sig selv, ikke bare når det gør ondt men også wellness massage af hele kroppen gør at kroppens største organ – nemlig huden husker tilbage til sin tidlige alder. – vi mangler berøring i vores hverdag. Er du derimod kommet til skade så kan min fysisiorisk massage være det der gør du hurtigt kommer ud af dit skadesfoløb, lige som jeg som smerteakupunktør kan hjælpe med at få nedbragt  smerterne på få minutter.

På Smertebehandlingsklinikken Ribevej 62 Aalborg kan vi så mange ting:

Du/I kan få coaching & samtale terapi

Parterapi

Du kan få massage

Du kan få celuliitte behandling

Du kan få akupunktur

Du kan få PTSD behandling

Du kan få en hypnose og hypnoterapi behandling

Deltage på vores NLP Kurser

Du kan få Stress behandling

Du kan behandling for Erektil Dysfunktion

Du kan få Permanent hårfjerning med laser

 

Mine uddannelser og en del af mine kurser

NLP Practitioner – Mastertræner

Grundlæggende psykologi

NGH hypnotisør og Hypnoterapeut

BMS Painkiller akupunktør

Fysiurisk/ Sportmassør

Stress vejleder

 

 

 

 

 

 

smertebehandlings klinik ribevej 62 aalborg