Hypnose

Hypnose & hypnoterapi

Hypnose er en tilstand, hvor du bringes i en trance. Denne trance minder om dagdrømme, at falde i staver eller at være helt væk i en god bog, og du er, uden at du tænker over det, i selvhypnose flere gange om dagen. I en hypnose er du helt klar over hvad der foregår, faktisk er du meget fokuseret på det, der sker omkring og inden i dig.
Jeg guider dig gennem de forhold, der ønskes bearbejdet. Det kan være forskellige fobier, rygestop, vrede, sukkertrang, flyskræk, jalousi, stress, lavt selvværd og meget andet.

Heldigvis bliver hypnose mere og mere anerkendt. Man har brugt hypnose i al den tid vi har være til og fund af gamle papyrusruller fra Egypten beviser at hypnose er anvendt og det er over 1500 år før vores tidsregning. Faktisk kan vi, selvom vi er helt fokuserede, tillade sindet at snyde os. Under hypnosen arbejder vi med underbevidstheden og den kender ikke forskel på rigtigt og forkert – ret og uret. Det er derfor, vi kan lyve om en oplevelse og tro på den, selvom det på ingen måde er sket. I hypnosen gennemgår vi ofte oplevelsen bare mere nuanceret – vi ser både på de valg du har truffet og dem du ikke fik truffet. Vi ser på menneskene omkring dig og deres valg eller fravalg. I hypnosen kan vi opdatere hændelserne, bearbejde dem og ændre fremtidsperspektivet.

Eksempel: Mange er i deres voksne liv bange for edderkopper , så lad os tænke den tanke at du som barn legede på gulvet. En lille edderkop kom kravlende og du vil leje med den sjove fyr, mor dukker op, skriger og klasker den ud så den fylder en kvadratmeter – ikke så sært at du i dag er bange for edderkopper!

Jeg er uddannet NGH-certificeret hypnotisør og hypnoterapeut – så ring og hør nærmere, så er du allerede i gang med ændringerne i dit liv.

Pris pr. session ca. 1½ time kr. 1.000,-

På min hjemmeside www.karmagi.dk tilbyder jeg gratis selvhjælpshypnosefiler til børn og voksne.

 

Her er et uddrag af de problemer, som jeg kan hjælpe dig med…

Afhængighed:
Rygestop, nikotintyggegummi, alkoholmisbrug – hypnose kan stoppe din afhængighed.

Angst:
Panikangst, angstanfald og social fobi – lær at være i angsten, opløs og håndtér denne.

Se eksempler:

Angst for større menneskemængder
Angst for at køre i elevator
Angst for at køre i bil
angst for tunneller
Angst for torden
Angst for at flyve
Angst for edderkopper, fugle m.v.
Angst for indbrud

Vægt:
Via hypnose får du hjælp til et varigt vægttab. Styrk din mentale evne og få styr på overspisning, kage-, chokolade- og colatrang. Vi kan faktisk lave en mental gastric by pass, så du ikke længere kan spise store mængder.

Hypnosen får dig til at træffe bedre valg og lytte mere til, hvad din krop virkelig ønsker og har brug for.

Børn:
Hypnose til børn i 6-8 års alderen er et super værktøj.

Børn lider ofte helt unødvendigt. Med hypnose kan barnet få styr på sengevæderi, fobier, generel angst, vrede, kræsenhed, mobning og øget selvværd/selvtillid.

Stress:
Få hjælp til håndtering af stress. Ved hypnose finder vi de underliggende udfordringer, så hypnosen giver dig et klarere billede af dine resourser og du opnår kontrol over din stress- og depressionstilstand.

Søvn:
Lær at sove på kommando, få hjælp til et sundt søvnmønster, tag et helbredende powernap. Sammen finder vi et bedre søvnmønster til dig…

Familieforhold:
Bring kærlighed ind i dit liv, bliv en god partner, opløs jalousi, håndter parforhold og skilsmisse – har du dysfunktioner, manglende lyst eller en uafklaret seksualitet – så er hypnose effektivt.

Jeg er uddannet NGH Hypnoterapeut, som er en international sammenslutning af læger, psykologer og terapeuter.

Et lille udvalg af nogle behandlinger

Rygestop: En klient ville have et rygestop og han reagerede fint på behandlingen. Efter denne, sagde han inden han gik: “Tror du at du har lavet så meget om på min hjerne at jeg er røgfri?”  Det ville han teste og så gik han i gang med at ryge – den første smøg smagte elendigt og måtte kyles væk, den næste ligesådan, men en halv time senere røg han den tredje og så den fjerde – men den femte smagte godt! En måned efter hypnosen fortalte han mig dette og ville gerne betale for et nyt rygestop – dette afviste jeg…

Du skal altså ønske den forvandling der skal ske.

Smertebehandling: I samme boldgade som ovenstående klient, denne klient var tildelt førtidspension.

En kvinde havde smerter efter en graviditet og operation. I hypnosen lavede vi et smertelaboratorie, hvor hun kunne styre smerterne og vi lavede også en traumeforløsning. Klienten var helt smertefri et stykke tid og andet besøg hos mig gik på at hun nu var klar til at gå ud på arbejdsmarkedet, men så ville hun miste sin sikrede pension – ja så kom smerterne igen.

Smertebehandling: En klient havde fået en arbejdsskade hvilket resulterede i mange smerter og udløste ofte vrede. Smerterne var invaliderende og sad i ryggen, med med smertelaboratoriet fik vi styr på smerterne. Vreden stammede fra en far, der aldrig mente noget godt om noget og det interessante er, at jeg bad ham om at vise mig hvilken ryghvirvel det var der smertede og ifølge Susan Hays bog, så er smerter lige nøjagtig det sted uforløst vrede mod familie sidder, så ja, krop og psyke hænger sammen.

Vrede: en klient

Barn skilsmisse: en klient

Overspisning: en klient