Massage

Massage Smertebehandling Aalborg

Fysiurgisk/sports massage med varme hænder og G5 special dybde massage maskine

Som fysiurgisk massør og sportmassør kan du trygt lægge krop til mine behandlinger, jeg har masseret i flere år. Jeg udfører forskellige massager på briks og behandlingen kan kombineres med akupunktur eller G5 dybde massage.

Massage kombineret med G5 maskine, som dybdeløsner infiltrationer og paralyserer smerten, så området er til at arbejde med og massage med mine healende hænder, der sikrer den behandling din krop har brug for.

Jeg arbejder som sportsmassør og fysiurgisk massør med de udfordringer du måttet have – fra hård massage til blød afstresningsmassage

Sensuel-afslapning – wellness massage

Har du brug for at få en healende sensuel 90 minutters afstressende helkrops massage kan mine varme hænder forløse blokeringer i kroppen. Jeg åbner massagen og eventuelle blokeringer af din krops energier.

 

Jeg tilbyder også cellulitebehandling med shockwave og G5 massage – 40 minutter fx område lår, hofter og baller eller underarme, ryg og mave.

Ved et tilfælde fandt man ud af kvindelige atleter som ofte havde skader og fik shockwave til at behandle arvæv og kalkdannelser med, kom igen efter behandlingen var slut. De syntes deres hud var strammet op – se link fra The Doctors i USA

Udover dette har et forskerhold lavet kliniske forsøg, hvor man med “røntgen” kan se hvad der sker efter shockwave og massage – se også dette link.

Strækmærker
Strækmærker kan reduceres med 6-8 behandlinger, med schokwave maskine og G5 Massage maskine.
Shockwave som nævnt ovenfor behandler arvæv, og i dette tilfælde skal det behandlingen ligge i overfladen.

Du kan du se følgende link her

Du betaler for tiden,- ikke selve behandlingen

Pris pr. behandling på 45 minutter kr. 650,- lidt dyrere end andre men billigst for behandlingen 🙂 

90 minutters behandling fx. massage kombineret med akupunktur eller hypnose kr. 1000,- 

 

Læs om mine kunde oplevelser

f

En af mine venner  havde mange smerter pga et forkert vred, Alex fik en behandling G5 maskinen som paralysereede ryggen, efter en behandling på ryggen kunne Alex fortsætte sin ferie uden smerter.
En klient var træt og havde smerter af alt for meget fysisk arbejde, G5 massageløsnede de mange infiltrationer og knuder som havde dannet sig, en længere kropsbehandling som sluttede med en afslappende massage terapi
Pernille en ung pige som havde celuliitis, hun er sportstrænet men alligevel var der “appelsinhud” på hofter pr lår indvendig og udvendig efter 6 behandlinger var områderne behandlet.
Som nævnt under akupunktur – havde en klient en fastfrosset iskias, det løste nålen, og G5 maskinen fil gjort iskiassen smidig igen.
En af mine kvindelige klienter ” Petra” havde gennem længere tid følt sig stresset og presset på sit arbejde, hun havde bestilt en wellness sensuel forkælelses  massage – hele tiden spurgte hun til mine hænder de er så “varme” kvidrede hun – jeg ved at mine hænder har en healende energi … efter 90 minutter var Petra som ny igen.