Akupunktur

Akupunktur med BMS

Beskrivelse af BMS PAINKILLER akupunktur system:

BMS Akupunktur smertebehandling er en super effektiv behandling, der har rigtig god effekt på 4 ud af 5 klienter. Smerterne reduceres med mere end 50 % eller fjernes helt indenfor 5 minutter, og alle typer af smerter kan behandles med denne behandlingsform.

Der stikkes ikke der hvor smerten er! Jeg behandler i underarme og underben, og enkelte gange behandler jeg også via skalp og lår.

BMS smertebehandling kan bl.a. anvendes ved:

Rygsmerter, lændesmerter, iskiassmerter, smerter i kors/haleben, tennisalbue, frossen skulder, museskader, kroniske smerter, hælspore, gigtsmerter samt smerter i hænder og fødder, hovedpine/migræneanfald, piskesmæld, bihuler, kæbe/kæbeled, nakke, hals, bryst, ribben, mave, underliv og genitalier. Listen er uendelig lang og næsten alle smerter kan behandles med succes!

Jeg er startet med at give behandlinger mod tinnitus, overgangsalder, PCO, fertilitetsproblemer, kræft, etc., så ring og spørg, jeg kan helt sikkert hjælpe dig.

Behandling udføres ikke hvis du: Har hjerteproblemer, er påvirket af alkohol, er gravid, er epileptiker, er anorektiker. Hvis du indtager stærk smertestillende medicin, skal du helst undgå at indtage dette lige før behandlingen.
Kontakt mig evt. inden behandlingen, hvis du er i tvivl.
Er du bloddonor, gør jeg opmærksom på, at du ikke må donere blod i 4-6 måneder efter du har modtaget behandling.

Behandlingen varer ca. 45 minutter og prisen er pr. behandling kr. 650,-

Ønsker du massage eller hypnose i forbindelse med BMS-behandlingen er prisen kr. 1.000,- og varer så ialt ca. 90 minutter.

Læs her et uddrag fra nogle af de mange klienter jeg har hjulpet.

En af min kones klienter, som modtog laserhårfjerning, havde så ondt i ryggen at hun havde svært ved at ligge stille under behandlingen. Min kone hentede mig og et par nåle hjalp den stærkt smerteplagede klient. Flere måneder senere spurgte hun om hjælp til hendes “ondt i nakken” som hun havde haft hele gennem hele hendes teenagetid, så 1 nål og wupti – væk var smerten og er IKKE kommet igen.

Min gode ven Brian, har fra sit tidligere job som gårdmand, en skulderskade som er påført som “hækkeklipper”.

Han havde ikke sovet i flere år og var indstillet til en dobbelt operation i skulderen – disse er aflyst – han har ikke flere smerter.

HJÆLP – lød det i et opslag – jeg kan ikke mere!!!

Det var en af min kones Facebook veninder som havde en iskiasnerve, der havde sat sig uhjælpelig fast. Hun havde været ved 2 kirakpraktorer, uden det havde hjulpet – 2 nåle og smerterne var væk og derefter fik hun 2 gange massage med vores G5 maskine. Siden har hun fået behandlet sine “golfarme”/musearme fra et smerteniveau 9 til smerteniveau 1-2…

En bekendt døjede meget med smerter efter en operation i akillessenen – på med nåle og akupressur, så løste jeg hans problem med smerter og samtidig fik han en bedre fodstilling.

Overgangsalder: Min kone døjede med hedeture, de er nu meget reduceret med akupunkturen.

Min hypnose- og akupunkturkollega havde sukkercrawings efter aftensmaden – vi havde begge læst om nye teknikker og stiksteder (i øret), så det skulle testes og det virkede omgående og har fortsat med at virke.

Indrømmelse – jeg vil meget gerne have et glas rødvin efter arbejdsophør (jeg har jo fortjent det) 🙂  – denne last blev helt fjernet med samme stiksted.

Efter et styrt på cykel og med en brækket arm til følge, som blev sat forkert sammen, udviklede min klient et traume i armen og måtte opgive sin tjenerlæreplads. Hun kontaktede mig, da hun stadigvæk havde smerter efter meget lang tids heling, med 3 nåle og lidt healing, så var hun frisk igen.